جلسه مجازی هم‌اندیشی اعضای شورای فناوری با واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه

جلسه مجازی هم‌اندیشی اعضای شورای فناوری با واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جلسه اعضای شورای فناوری مرکز رشد دانشگاه شاهد با نمایندگان واحدهای مستقر در مرکز رشد روز دوشنبه  22 اردیبهشت ماه بصورت مجازی تشکیل شد.

در ابتدا دکتر بیژنی سرپرست مرکز رشد دانشگاه، ضمن تشکر از حضور فعال شرکت‌ها و واحدهای فناور در این جلسه، هدف از برگزاری این جلسه را با توجه به شرایط موجود و همه گیری ویروس کرونا و در راستای تعامل بیشتر واحدها و همفکری و هم افزایی توان مرکز رشد در این شرایط عنوان کردند.

ایشان ضمن اشاره به تاثیر شرایط موجود بر کسب و کارها و فعالیت شرکت ها و واحدهای مستقر در مرکز رشد، بر حمایت دانشگاه از واحدهای فناور با توجه به شرایط موجود و لزوم ادامه فعالیت‌ها با توجه به نیازها و مقتضیات جدید تاکید کردند.

دکتر بیژنی با اشاره به عدم امکان حضور برخی از واحدها در مرکز  و مشکلاتی که این شرایط در حوزه فعالیت و کسب و کار آنها ایجاد شده، تصمیمات حمایتی شورای مرکز رشد و  برنامه‌های حمایتی وزارتخانه های علوم و بهداشت و سایر نهادهای مرتبط را  اطلاع واحدها رساندند.

بر اساس مصوبات شورای فناوری مرکز رشد، تمدید مدت زمان استقرار واحدها بدون برگزاری جلسات حضوری ارزیابی دوره‌ای و نیز تسهیلاتی در زمینه اجاره واحدها مشروط به ارائه گزارش و شرکت در دوره‌های آموزشی مجازی درنظر گرفته شد.

در این جلسه مطرح شد، ضروری است واحدهایی که فعالیت معمول آنها به دلیل شرایط حاصل از شیوع ویروس کرونا دچار مشکل شده است، نسبت به ارائه برنامه کسب و کارجایگزین و برون رفت از شرایط بحران اقدام نمایند و همچنین اعلام شد طرح‌های تجاری پیشنهادی که نیازهای روز جامعه را برطرف می‌نمایند در صورت تایید شورای فناوری، جهت سرمایه‌گذاری مجموعه‌های سرمایه‌گذار دانشگاه در اولویت قرار می‌گیرند.

در این جلسه برخی از واحدها در زمینه اقدامات حمایتی دانشگاه در زمینه برنامه‌های کاری واحدها، امکان گذراندن دوره های کارآموزی دانشجویان دانشگاه شاهد در مرکز رشد و استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های موجود دانشگاه در زمینه تولید ملی، ارتقای کیفی سایت مرکز رشد و سایر موضوعات مرتبط، مباحثی را مطرح کردند که مقرر شد با نظر مساعد از طرف مرکز رشد پیگیری شود.

گفتنی است برگزاری این جلسات با هدف افزایش تعاملات و ارتباطات مجازی مرکز رشد با واحدهای فناور مستقر در مرکز و به منظور هم افزایی، کمک به واحدها و پایش فعالیت واحدها مورد تاکید قرار گرفت.

​​​