مسابقه کتابخوانی آرزوهای دست‌ساز

مسابقه کتابخوانی آرزوهای دست‌ساز
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مسابقه بزرگ کتابخوانی ویژه دانشجویان دانشگاه‏‌های سراسر کشور با محوریت کتاب «آرزوهای دست‌ساز» برگزار خواهد شد.

به منظور تقویت نگرش‌های علمی و اقتصادی دانشجویان، مسابقه بزرگ کتابخوانی ویژه دانشجویان دانشگاه‏ های سراسر کشور به دو شکل «پاسخگویی به سوالات چهارگزینه‌ای» و «ارسال تحلیل و یادداشت» در خصوص محتوای کتاب «آرزوهای دست‌ساز» برگزار خواهد شد.
کتاب آرزوهای دست‌ساز، اولین اثر از یک مجموعه تاریخ شفاهی با موضوع پیشرفت است که به ماجرای شکل‌گیری یک شرکت دانش‌بنیان می‌پردازد. شرکتی دانش‌بنیان در حوزه فناوری‌های الکترونیکی و کامپیوتری که اختراع دوربین ثبت تخلفات رانندگی یکی از معروفترین دستاوردهای آن است.
این کتاب داستان چند جوان دانشجو را روایت می‌کند که برخلاف فضای نامطلوب بعضی از دانشگاه‌ها، اهداف و آرزوهای خود را دنبال می‌کنند.
در این کتاب می‌خوانید که چگونه تعدادی دانشجو بر خلاف فضای نامطلوب دانشگاه، می‌توانند اهداف و آرمان‌های خودشان را دنبال کنند و به موفقیت برسند. کتاب آرزوهای دست‌ساز را می‌توان شروع فصل جدیدی از تاریخ‌نگاری انقلاب اسلامی در قالب تاریخ شفاهی پیشرفت دانست.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت‌نام به نشانی (cheraq24.ir​) مراجعه کنند.